Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
27
Opleiding hygiëne en Autocontrole

De wet  verplicht dat al wie met levensmiddelen omgaat, opgeleid en/of gevormd wordt op het gebied van hygiëne. Deze verplichting geldt overigens niet alleen voor de bedrijfsleider, maar voor iedereen die tewerkgesteld is in de voedingssector. Bij controle door het FAVV kan naar het bewijs van deze vorming gevraagd worden.

 

Om hieraan tegemoet te komen organiseert het Steunpunt Hoeveproducten de dagcursus “Hygiëne, autocontrole en traceerbaarheid”. De deelnemers krijgen na afloop van de cursus een aanwezigheidsattest dat bij het autocontroleplan kan gevoegd worden en kan voorgelegd worden bij een controle van de voedselhygiëne.

Op 5 december organiseren we terug deze opleiding voor land- en tuinbouwers die verwerkte producten (zuivelproducten, vlees(waren), bereide producten,…) op het bedrijf, via een marktwagen, in een automaat, ... verkopen.

Praktisch:

Datum:                            Zaterdag 5 december 2015, CC het Loo, Oranje zaal, Vismarkt, 3980 Tessenderlo

Deelnameprijs:            30 euro/per persoon over te schrijven op rek. nr 730-0041014-76 van KVLV vzw, mededeling: ‘KVLV vzw – Steunpunt Hoeveproducten + je naam + AC

Inschrijven:                   Is noodzakelijk MINSTENS 1 week op voorhand via kvangoidtsenhoven@ons.be . Je kan ook telefonisch inschrijven bij Katia op 016/24 39 54.