Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
04
B2B Verkoop

 

Wanneer je je producten niet rechtstreeks aan de consument verkoopt maar aan buurtwinkels, horecazaken, grootwarenhuizen dan zullen in sommige gevallen de wettelijke regels waaraan je moet voldoen wijzigen.

Om deze toe te lichten hebben we een deskundige van het FAVV gevraagd deze regelgeving op een overzichtelijke manier tijdens een infoavond oe te lichten. Tijdens een tweede avond gaan we -onder leiding van het innovatiesteunpunt- in debat met verschillende producenten die de stap reeds zetten naar de zogenaamde B2B verkoop. Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat zijn hun ervaringen? Do’s en dont's?Datum en plaats:

- Roeselare: 15 en 29 februari- Ternat: 17 februari en 2 maart- Meensel-KIezegem: 18 februari en 3 maartStartuur: telkens vanaf 19.45u.Voor: alle geïnteresseerde hoeveproducentenDeelnameprijs: 5 euro/avond incl. drankje.Inschrijven is noodzakelijk minstens 1 week op voorhand via e-mail: kvangoidtsenhoven@ons.be of telefonisch 016/ 24 39 54. Je inschrijving is definitief na overschrijving van de deelnameprijs op rekeningnummer BE91 7300 0410 1476 met vermelding van ‘KVLV vzw – SH – Je naam – B2B + locatie’.

Deze vorming is een samenwerking tussen het Steunpunt Hoeveproducten van KVLV vzw en het Innovatiesteunpunt van BB en et financiële steun van de Vlaamse Overheid.